Hola queridos,I dag är jag ganska trött. I

Hola queridos,

I dag är jag ganska trött. I går igen var jag ”tvungen” att gå på middag med representanter för stort finskt företag. Gick till en restaurang vid namn Lima27 som bjuder på peruansk mat med en trendig tvist. SÅ GOTT! Äter man peruansk mat så hör det väl till att dricka lite peruanska drinkar, eller? Pisco, så gott, men ack så farligt och huvudverksframkallande det är. Hemma vid 1, och doggen väckte mig 5:30.

Nu ska jag jobba lite på en urtråkig rapport och sen ska jag äta lunch med stort finskt företag, två ambassadörer och en viceminister.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Notering | Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s