I går var en sådan dag då jag

I går var en sådan dag då jag gick hemifrån kl 8 och kom hem igen vid midnatt. Det var nog inte så att jag skulle ha jobbat hela den tiden (det händer i och för sig också ibland) utan efter jobbet var jag tvungen att gå på massage. Gick till ett ställe jag aldrig gått till tidigare och det var värt det (även fast det var lite dyrare än vad jag vanligtvis vill betala för massager – fast billigare än i Finland så klart). Fick gå i bastu och i bubbelpool först och sedan masserades mina sjuka axlar i en hel timme. Härligt.

Så hade jag en jobbmiddag. Ett finsk företag är här på besök. Vi snackade bl.a. om hur peruansk mat kan vara så gott! Herregud, Läste för ett tag sedan i en tidning att ca. 80 000 turister/år besöker Peru bara för matens skull. Gillar man fisk och skaldjur så är man i paradiset.

Och så säger jag som den finska businessmannen sade i går; har man inte ätit en avocado i Peru – ja då har man aldrig ätit en avocado.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Notering | Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s