Glad midsommar

God kväll och glad midsommar till er alla. Måste väl nog medge att hemlängtan varit på topp då man sett facebook flödet med härligt somriga bilder. Här i Lima har det varit grått. Jag har i dag flyttat in till Marika och kan nog inte klaga. Lyxig lägenhet med egen hushållerska. Och så värlens gulligaste lilla Luna valpen som sällskap. Lägger upp bilder imorgon. 

Sen nånting lustigt. När jag kom hem och satte på TV:n (fiilis: hemlängtan) så kom det en dokumentär om Finsk mat. Hur konstigt?

Bild

Mitt sällskap de kommande fem veckorna

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s