vad jag gjort

Här går dagarna i en väldigt snabb takt. Är mest upptagen hela tiden men nu råkade jag faktiskt ha en ldeig kväll. Jag har som sagt varit hundvakt, haft Hanna på besök, jobbat som en tok som vanligt osv. Imorgon flyttar jag in hos min kompis Marika. Hon och hennes kids åker till Finland på semester så jag ska vara hundvakt i fem veckor. Får en tre vånings lägenhet för mig själv…

Här är lite av vad jag gjort den senaste tiden…

SOm jag skrev tidigare har marken skakat, tre dagar i rad. Jättekonstigt med så mycket skak och superduper obehagligt.

Bild

Ätit sushi och seafood i mängder

Bild

hengat med dessa fina kvinnor

Bild

Gått i olika parker med Troy

Bild

i Byggnaden längst till vänster bodde jag med hunden Troy

Bild

Har druckit mojiton och dansat salsa

Bild

gått på mysigt café

Bild

lite mera promenader

Bild

gått omrking i den mysiga stadsdelen Barranco

Bild

samma café igen

Bild

jg och chefen hade ett möte på andra sidan stan. Hon har precis köpt en bil så hon körde och jag var kartläsare. Gick förvånansvärt bra.

Bild

Har hittat en liten kiosk som säljer färskpressad appelsinjuice ismå flaskor. Köper en varje morgon.

Bild

åkt en proppfull buss

Bild

Fått ett nytt namn igen en gång

 

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s