Skakar

Jag hinner inte skriva så mycket men skulle bara säga att marken har skakat både i går och i dag. I går 4,0 och i dag 5,6 på Richter skalan. Usch vad jag hatar när det skakar.

Annars kan jag meddela att Hanna och jag har ätit sushi eller annan seafood precis varenda dag.  Fast det gör mig ingenting, jag älskar det och skulle kunna leva på sådan mat i alla mina dagar. Gud vad gott. I Colombia är inte maten lika god minst sagt så Hanna måste passa på nu när hon är i seafoodens moderland.

Imorgon ska jag försöka vara duktig och sätta in några bilder.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s