På plats

Lyckades smita lite tidigare från jobbet i dag. Rätt så skönt att slippa den värsta trafiken. Stod utanför min port och hittade inga nycklar. FAAAAN, de blev väl på kontoret. Bara att hoppa i en taxi tillbaks då, tänkte jag. Men vänta lite, hade inget som helst minne av att jag skulle ha tagit ut några nycklar från väskan. Ringde på summern, blev insläppt av roomien och här på mitt bord låg ju nycklarna. Vilken tur att jag inte åkte hela vägen tillbaka till kontoret.

I dag har varit en dag då en del saker konkreterats lite. Om min framtid inom jobbet liksom. Och det känns bra måste jag säga. Så som det ser ut nu så blir jag i Peru en rätt så lång tid fram över. Det var lite oklart var min bas skulle vara. Och så ringde också min landlord och sade att jag gärna får bo kvar till årsskiftet. Whooop!. Så det blir ingen fjärde flytt på fyra månader för min del. Ja, saker och ting börjar väl falla på plats så småningom.

Men trots det så har i dag varit en dag då jag kännt mig ytterst frustrerad. Har måstat blinka bort lite tårar. Vet inte riktigt varför. Solen har skinit och det har varit riktigt varmt. Jag har druckit Colombianskt kaffe och ätit colombiansk choklad som snälla Hanna hämtade mig. På jobbet rockar jag på, som vanligt. Haha. Snart ska jag ut en sväng med min kompis Beth. En rinktigt bra dag skulle man ju tycka.

Bild

Stilla havet såg rätt så fint ut i går. Tror jag ska ta mig en liten springtur vid havet nu innan jag ska gå gulej.

Bild

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till På plats

  1. Lennart Billberg, Kilsmo, Sverige skriver:

    Himla trevligt att läsa din blogg. Tack för att du delar med dig av livets öden och äventyr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s