Min kompis Hanna, som bor o Colombia, anländer

Min kompis Hanna, som bor o Colombia, anländer till Lima i dag. Sååå roligt. Dock åker hon genast imorgon och reser lite men på lördagen kommer hon tillbaks och då ska vi minsann slå klackarna i taket. Jag ska också vara hundvakt över veckoslutet. Och nu vill jag att alla ni där hemma lovar att ni njuter av den finska sommaren för min del också, okej? Jag längtar till Finland så in i vassen. Utsikten jag har här från jobbet:

Photo: Nyt hei jarvi-sauna- aurinko-kesa-ihmiset, jotku istuu duunis tal nakymalla..Ei vaiskaan, NAUTTIKAA munkin puolesta!

Inte den tjusigaste precis. Men sen när det är grått och äckligt i Finland är det soligt och härligt här. Ska försöka tänka på det.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Notering | Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s