Mat

Hanna, finskan som bor i Colombia, har anlänt till Lima. Som present fick jag colombianskt kaffe och choclad, och en fazers blå. Perfekt. Också min kompis Ulla, som bor i peruanska djungeln (och som jag nämnt tusen gånger här på bloggen) råkade vara i Lima i dag. Inte nog med det, utan också Saija, en finsk tjej som bodde här samtidigt med mej både 2007 och 2011 (av helt olika orsaker än jag) är här och turistar. Så vi slog i hop oss och gick och åt en riktigt supermiddag, Också Tarja och Marika från ambassaden joinade. En riktigt finskornas middag. Peruansk mat är kanske det bästa som finns på jordklotet. Det peruanska köket håller också på att bli mer och mer känt världen runt (så det tar väl bara 10 år innan det kommer till Finland… nånej, skämtar ju bara, haha). I Sydamerika är Peru känt för att ha den absolut godaste maten. Mums mums mums!!!

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s