astrologi mm.

jag är en dålig bloggare. Jag orkar liksom inte sätta mina tankar till skrift. I går gick jag igen på en timmes massage. Och någon dag denna vecka borde naglarna fixas. Snart ska jag gå på italiens nationaldags firning till italienska ambassadörens residens. Verkligen ett svårt liv jag lever.

Här är jag är omringad av människor som vet en massa om astrologi. Sådana som verkligen tar in det i alla situationer: ”ja, men du vet väl att han är en oxe” ”en sån typisk tvilling” osv. Jag vet ingenting om astrologi. Men jag har lärt mig att vad man har för horoskop är bara en del. Man är omringad av hus och stigande och sjunkande saker. Allt beroende på var/när/hur man är född. Egentligen tror jag inte så mycket på sånt där,mest nickar jag bara och håller med (tydligen typiskt för en stenbock). 

Jag har också några i min närhet som går igenom ganska svåra saker. Och alla har tagit mig till sin personliga psykolog (också typiskt för en stenbock – bra lyssnare). När man lyssnar på andra människors problem så blir man medveten om hur små och obetydliga ens egna problem är. Fast det kunde ju vara tvärtom, och man ska ju inte jämföra problem…

Nu ska jag laga mig klar och gå och se vad italienarna har att erbjuda. Slut svamlat för i dag.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s