Bastu

Jag är ju en rätt så simpel person; det krävs inte mycket för att få mig på gott humör och nöjd. I går var en sådan dag. Ex tempore blev jag bjuden till en ”bastu dag” hemma hos ambassadören. Egentligen var det den officiella början av vinter här, men vädret var på topp med 25 grader och full sol. Bild

Jag började dagen med att lägga mig i en av stolarna

Bild

Bild

Pool, sol och en kall öl. Vad kan vara bättre?

Bild

Nöjd kvinna

Bild

Bild

Mitt poolsällskap

Bild

Så grillade vi och badade bastu. Den bastun är nog det närmaste riktig finsk bastu man kan komma på denna sidan jorden. Mitt i allt blev det mörkt och vi packade i hop och åkte hem. En riktigt lyckad dag mpste jag säga.

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s