Dropp

Min lilla förkylning tog en dramatisk sväng mot det värre i natt med 39,5 grader feber, galen frossa och ont i hela kroppen. Släpade mig själv till läkaren i morse var jag genast blev intagen och satt i dropp. Helt uttorkad och vimsig. Några liter vätska och antibiotika direkt i ådran gjorde susen och jag mår så mycket bättre. Fick komma hem några timmar efter intagning. Har någon galen infektion i magen. Bild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dropp

  1. johanna skriver:

    Oh you poor chicca. Hang in there and take some time to properly get better
    xx

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s