Sjukstugan

Hälsningar från sjukstugan. Har bara legat i säng hela dagen. Feber, hosta, halsont, snuva och allt det där. Bakterier trivs väl i detta fuktiga klimat. Har så tråkigt att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Hoppas att jag mår bättre imorgon och att jag kan gå på jobb. Men det verkar inte riktigt så.

Här kommer lite bilder från balkongen.

Bild

Mitt emot

Bild

Till vänster

Bild

Till höger

Bild

På hörnet sitter alltid en kille på en moppe och väntar att någon ska ringa efter delivery från bageriet La Mora.

Bild

Min sjukdags outfit när jag gick till butiken

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s