Peru

Varje dag tänker jag på saker jag borde skriva om. Om Peru, folket, samhället, landskapen mm. Det finns så mycket fantastiskt i detta land.Och även fast jag kanske inte är någon expert så har jag sett så gott som allt vad Peru har att erbjuda. Allt från snötoppade berg, till sanddyner i öknen. Från djupaste djungeln till finaste stränder.

 Men varje kväll är jag så trött och tom i min hjärna att det inte blir till någontig av mitt skrivande. Kanske på veckoslutet. I dag var jag hemma efter nio på kvällen. Orsaken denna gång var dock inte bara jobb utan också en timmes massage. Verkligen behövligt. Nu ska jag krypa under täcket.

En sak som nu alla vet att finns i Peru är ju såklart Machu Picchu.

Bild

Anna-Stina och Macchu år 2007

Bild

Anna-Stina och Macchu (från en annan vinkel) år 2011

 

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s