Jag bor här nu

I går gick jag in på casaideas, en prylbutik som säljer allt till hemmet. Typ som Ikea, fast mycket mindre. Gick där omkring och kom på att så här kan jag nog inte ha det. Måste liksom börja fatta att jag faktiskt bor här nu. Måste börja fixa så det känns som hem. Just nu känns det så tillfälligt. Tänker alltid att ”ja – ett skrivbord skulle jag ju måste köpa, men vad är idén då jag endå ska flytta bort”, ”gardiner eller en tavla på väggen vore trevligt att ha – men jag ska ju endå inte vara här så länge”. Man kan ju inte leva så. Två år är ju ganska länge. Och blir det sen så att jag flyttar bort tidigare så får jag väl bara finna mig i det då. Det är här du bor nu Anna-Stina. Fatta det. Måste iksom leva i nuet. Nu är det ju kanske lite sent att börja göra mitt nuvarande rum mysgt och hemtrevligt eftersom jag faktiskt måste flytta härifrån om en månad eller så. Men sen ska jag, vare sig jag hyr en egen lägenhet eller ett rum.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s