Boende igen

Ännu angående förra inlägget. Egentligen har jag ännu två månader kvar att bo här i den lägenhet var jag bor nu. Men jag har gått och lovat vara hundvakt till min kompis Marika, eftersom hon och hennes kids åker till Finland för fem veckor. De åker i juni. Och under de fem veckor jag är där så får jag söka något nytt. Igen. Så det är ganska många lägenhetsbyten. Är som någon värre nomad. Först en månad i en lägenhet, så en vecka här i den här lägenheten, så en månad i lägenheten i Bogota, så en och en halv månad här igen, så fem veckor hos Marika och sen igen något nytt. Livet i en kappsäck alltså. *Suck*. Men sen får det lugna ner sig. Måste verkligen hitta något mera permanent.

Och jag är ju inte på något sätt tvingad att ta hand om Marikas hund och bo där. Men att ha en tre-vånings lägenhet för mig själv (och hunden) känns ganska lockande. Och så bor hon bara 10 minuters gång väg från jobbet också. Och innan det, ska jag i fem dagar ta hand om min kollega Tarjas hund och bo hemma hos henne. Ni kan kalla mig hundvakten.

Bild

Hej Svej

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s