Vad kan gå fel då man möter upp

Vad kan gå fel då man möter upp tre stycken fina kvinnor, beställer in en massa sushi och dricker lite vin? Sen ut och dansa. Ett live salsa band spelar och man blir t.o.m. uppbjuden att dansa en hel del. Ja, vad kan gå fel? Jo – en helvetes matförgiftning. Inom två minuter gick jag från glad salsa dansare till svag som en trasa. Spydde och spydde och spydde (på wc:n, som tur). Gick hem, spydde på vägen, kom hem soch spydde och spydde och så spydde jag lite till. Nu mår jag bättre men är svag. Och jag som hade stora planer att checka ut Limas Biomarknad som bara är på lördagar. Nåh, en annan gång. Tror inte att jag går långt från min säng i dag.

Bild

det var roligt så länge det varade

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Notering | Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s