Jaha hörni, här ligger jag på sängbottnet och

Jaha hörni, här ligger jag på sängbottnet och tycker synd om mig själv. Har absolut ingen matlust ännu och har måsta avboka kvällens program. Egentligen får jag helt galet dåligt samvete om jag inte gör något annat än slöar på veckoslutet. Men har man spytt hela natten lång så är det väl bäst att stanna hemma? Visst? Visst? Och jag har kompenserat det med att göra planer för imorgon istället, konstutställning och lunch ska det bli.

Bild

Där ute börjar restaurangerna och barerna fyllas med festglada människor. Här inne ligger jag och ska nog titta på en film och försöka äta något.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Notering | Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s