Ut och dansa

En riktigt trevlig lunch hade vi i dag hemma hos ambassadören med fru. Satt ute under palmerna och solen gassade på. Vi fick bl.a. rökt lax och en massa annat gått. Mmmmm…. Och en massa vin såklart. Kom hem och kände mig så där mosig som man gör då man dricker vin i gassande sol mitt på dagen. Somnade och vaknade nyss av ett ryck och hade ingen aning om var jag var eller om det var morgon eller kväll. Först tänkte jag att äsch jag måste väl gå på jobb snart, tills jag kom på att det inte alls var fallet. Skall istället och äta sushi med några fina pinglor och så blir det nog att slå klackarna i taket. Verkligen på tiden att dansa lite.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s