Fredag

Hur man än gillar sitt jobb så är det alltid skönt med fredag. Bara så SKÖNT! Min kompis Ulla som bor i Moyobamba (läs MITT i djupaste peruanska djungeln) kom till Lima igår kväll och jag har lovat att jag ska gå ut med henne i kväll. Inte så mycket party party i djungeln inte, medan Lima är det bästa stället för festprissar. Anyway, såna löften måste man ju hålla så får se vad vi hittar på. Men innan dess ska det jobbas och så är vi alla bjudna hem till ambassadören på lunch i dag.

Bild

Hejsvej, nu sticker jag på jobb!

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s