Kompis

Igår kväll var jag igen på ett Internations event. Var lite seg men eftersom det den här gången hölls på en bar bara tre kvarter från var jag bor kände jag mig tvungen att gå. Det var första gången jag gick helt ensam, har annars alltid gått med någon kompis eller halvbekant. Och det är nog annat att gå ensam. Även fast jag är en vuxen kvinna, inte särkskilt bly, gör mycket ensam så kändes det konstigt att gå omkring där med en drink i handen och fundera vem man borde gå och tala med. Och det är just det, att på dessa event så förväntas det ju att man ska tala och ”networka”. Jag har inget emot att gå ensam på restaurang, café eller bar där man kan sitta i lugn och ro och sedan börja tala med någon om det känns så. Jag råkade i alla falls se en ensam tjej sitta på en soffa så jag attackerade henne och det visade sig vara bra gjort eftersom hon var supertrevlig. Hon hade också t.ex. bott i Hanoi osv. Gick hem ganska tidigt, men var i alla fall nöjd att jag hittat en ny kompis. Jeij!

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s