Vinter

Efter att ha varit rätt så lat hela veckoslutet så snörade jag igårkväll på joggingskorna och sprang en runda längs med maleconen. Bild

Stilla havet vägrade visa sig bakom dimman.

Bild

 

Nån anna som tycker att denna ljusfigur ser konstig ut?

Bild

I dag på morgonen var det fortfarande dimmigt.

Bild

Och jag satte för första gången på mig mina vinterstövlar.

Bild

Det visade sig senare inte vara den bästa iden eftersom det blrv 23 grader varmt och full sol senare på dagen. Oh well. Att vintern är här är dock säkert eftersom jag redan hittade mögliga prylar i mitt rum; nämligen mina sandaler. Ser fram emot när alla mina kläder har mögelfläckar. Har hänt precis varenda gång. Det negativa med att bo nära havet är att det blir så hejdundrandes fuktigt under vintern. 2007 var jag med om att väggarna i mitt rum totalmöglade. Får hoppas på bättre tur denna gång. Borde ju såklart skaffa en fuktighetsborttagare men är dålig på att skaffa nödvändiga saker. Nu ska jag gå till butiken. Hejhopp!

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s