Kvällen

Igår kväll var jag hemma hos Paola och hennes man Victor. De bor i San Borja, vilket är en stadsdel ganska långt borta från Miraflores där jag bor. Vi beställde Pizza och drack pisco drinkar. Eller jag och Victor drack. Preggo Paola tittade på. Vips var klockan två på natten och värdparet började gäspa, så jag beställde en taxi och åkte hem.

Bild

Paola och hennes mamma åkte för några veckor sedan till Dallas, USA för att köpa allt till babyn. Hon påstår att det är så mycket billigare, vilket jag är tveksam till. Fast iofs. är ju märkeskläder, vagnar och prylar mycket billigare där. Men om det faktiskt lönar sig att åka dit för att köpa allt vet jag inte.

Anyway, hon hade köpt så galet mycket saker. Precis allt vad ungen kommer att behöva tills den är typ 5. Massor med kläder, skor, prylar osv. T.ex. så hade hon köpt 50 st. haklappar och minst 30 sparkdräkter + en miljon andra grejer. Bild

 

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s