Lite bilder

I går kom min kompis Mario till mig på ”previos” dvs. förfest. Fast det var inte en så stor fest. Bara han och jag och några öl. EFter att vi slukat i oss några öl på mann gick vi på en gemensam kompis födelsedagsfest.Bild På vägen slukade vi i oss några smörgåsar. Sanguches som man säger här. Bild

Bild

Tyvrr glömde jag helt bort att fota på festen, som för övrigt hölls på Eka bar, en bar vi alltid gick till då jag var här på utbyte 2007-2008. Mycket nostalgiska minnen man har från det stället. Kunde även med Mario konstatera att vi inte är riktigt samma personer längre. Då, för fem år sen, var vi alltid de sista som gick hem kl 7-8 på morgonen, och också då ordnade vi ofta ännu efterfest. Nu orkade jag till kl 3 tills jag var tvungen att ge upp.

I dag har varit den lataste lördagen på länge. Nästan så att jag fått dåligt samvete, men sen igen, vad är lördagar annars till för? Steg upp sent, gick och köpte kaffe, beställde mat hem, tog en tupplur och sen fick jag mig uppryckt och gick ut lite.

BildBild

EN rätt så muen dag, men 20 grader varmt. En helt ok vinter med andra ord. Innan jag gick hem igen gick jag på en massage. Nu sitter jag här och borde börja fixa mig, ska hem till Paola och hennes man Victor.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s