Vintern i Lima är inte den trevligaste. Allting

Vintern i Lima är inte den trevligaste. Allting blir grått, dimman är så tjock så tjock och solen kommer knappt fram. Men man kan ha tur, det kan bli en light version av vintern och himlen kan vara blå och solen kan titta fram. Just i dag är himlen klarblå, det är full sol och ca. 20 grader varmt. Inte så illa.

Snart ska jag ta bussen till jobbet. Jobbar i San Isidro, som eventuellt kunde sägas vara Limas flashigaste område, eller i alla fall ett av de flashigaste. I San Isidro, rätt så nära ambassaden, finns det en golfbana mitt i allt, omringad av höga murar och vakter på varje sida. Kostar skjortan att komma in där. Har aldrig varit, bara tittat in lite nu som då om jag gått där förbi.

Bild

En golfbana mitt i stan

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Notering | Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s