Lunchen

I dag åt jag lunch med min kompis Paola. Vi har kännt varandra sen år 2007 då jag bodde här för första gången. Hon var då tillsammans med min polske rumskompis och jag var tillsammans med hennes bror. Inget av förhållandena höll, men vår vänskap gjorde det, hehe.

Det gick lite tokigt, eftersom jag först var utanför rätt restaurang (där hon redan satt vid ett bord), men läste ett meddelane hon skickat där det stod en annan restaurangs namn (hon bara kom ihåg fel), så jag hoppade i en taxi och åkte till den andra restaunragen. Hon var inte där. Vid dethär skedet var jag redan 30 minuter sen och bestämde att jag iallafall åker tillbaks till den restaurang vi ursprungigen kom överens om och där hittade jag henne. Stackarn hade väntat i 40 minuter. Men, sist vi åt lunch på samma ställe väntade jag i 40 minuter. Så nu är vi kvitt.

Bild

Jag åt som vanligt Arroz con Mariscos, Ris med skaldjur. Min kanske favorit i det peruanska köket.

Bild

I Paolas mage växer en liten Alejandra. Hon borde anlända i augusti tror jag.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s