Ramen

Hörni, det börjar sjunga på sista versen för denna Bogota vistelse. Om fyra dagar åker jag till Lima. Alexander Stubb kommer på söndag och med honom kommer ca. 15 företag. Programmet är späckat med olika progam åt nästan alla. Ibland sex eller sju saker som går på varandra. Men det kommer nog att gå bra. Så fr.o.m. nu kanske jag inte syns till här så mycket. Jag flyttar också in på hotell hilton i dag.

Igår åt jag och min chef förresten middag med en finsk man som bott i Bogotá i 27 år. Han konstaterade att livet är för tråkigt om man lever det innanför ramarna och enligt några regler. Söndrar man ramarna och går sin egen väg så har man det både roligare och intressantare. Kan inte annat än hålla med.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ramen

  1. mamma skriver:

    oj vad ni är söta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s