regn och mera regn

Okej jag har varit på många ställen där det har åskat mycket och galet T.ex. Monsuner i Vietnam, regnperiod i Amazonas osv. Men åskan här i Bogotá är annorlunda. Så stark. Så hård. Det känns som om hela staden ska explodera och det bara ringer i öronen efter smällarna. Min väldigt ovetenskapliga slutsats är att eftersom Bogota befinner sig på 2600m. höjd över havet så är man liksom närmare himlen och åskan. Kan jag ha rätt? Eller kanske helt fel… Anyway. Jag hade stora planer på att åka till den kända Usaquen marknaden men just som jag druckit upp morgonkaffet började det ösaregna och åska.BildBildBildBildBild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s