Jag tycker nog om dej i alla fall, Bogotá

Som sagt så blir det lite mindre här på bloggen nu då det är ganska busyga tider för jobbets del. Kan inte fatta att redan om tio dagar sitter jag på ett flyg tillbaka ”hem” till Lima. I början var jag kanske inte så ivrig att vara i Bogota så länge, medan det nu känns som att jag gärna skulle stanna lite längre. Måste nog medge att jag tycker om Bogotá även fast jag inte var så säker i början. Har redan länge tänkt skriva ett inlägg om skillnaderna mellan Lima och Bogota, men det får vänta ett tag till.

I går, efter tre möten, en miljon telefonsamtal coh tre miljoner e-post gick jag och hanna på middag och sen på en födelsedagsfest. Det var en kille som jag träffat en gång innan och en annan kille som jag aldrig träffat innan som firade sina födelsedagar tillsammans på en bar. Efter en väldit seg början blev kvällen riktigt rolig till slut, men mycket dans såklart.

BildBildBild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Notering | Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s