Man vänjer sig vid allt

Man vänjer sig vid allt, eller hur? Just nu har jag vant mig vid att beställa hem mat varje dag. Till lunch blev det en sallad och nu till middag blev det höns fajitas. Där måste jag säga att både Peru och Colombia levererar. Precis varenda en restaurang/café/bar har delivery. Också apotek, bensinstationer, videouthyrningsställen etc. hämtar hem för en billig peng. Samtidigt som det är behädnigt gör det åtminstone denna brud väligt lat. 

Bild

Dagens middag

Och så var städerskan här i dag. Hon damsög, torkade golven, diskade, böt lakan, hängde upp min tvätt (som jag själv nog satt i tvättmaksinen i morse), skurade kök och badrum, förde ut rosken. Som jag sa, man vänjer sig vid allt?

Just nu försöker jag också vänja mig vid denna grej och en massa andra trådar som jag måste ha fast på kroppen i 24 timmar. 

Bild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Man vänjer sig vid allt

  1. mamma skriver:

    utom en sak som du vet.h ma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s