Bogotá de noche

I går lyckades jag ta mig ut i Bogotás nattliv. Karen, en Colombiana som jobbar för nordiska handelskammaren, hade födelsedag. Dansade i flera timmar och hade riktigt riktigt roligt. I dag är huvudet lite sjukt, måste väl vara allt dansande.

Bild

två finskor svettiga av allt dansande

Bild

Karen och jag. det var hennes födelsedag

BildBild

Just nu regnar det ute (surprise surprise), och jag har beställt hem pizza och ligger i säng och kollar på TV. En ganska perus söndag med andra ord.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s