Lördag

”Oj så trevligt med blå himmel och sol så här på en lördag då jag inte behöver jobba”, tänkte jag i morse. Och oj så fel jag hade. Behövde bara stiga ut så började det ösregna och världens galnaste åskväder. Jag och Hanna trotsade dock vädret och tog oss till Zona Rosa, Bogotás flashigaste stadsdel, för lite shopping och lunch. Hade tänkt gå omkring där en tid men pga. regnet så blev det inte så länge. Men ganska skönt egentligen att med gott samvete bara kunna ligga och titta på TV, vilket jag nu tänker göra resten av eftermiddagen. I kväll har jag typsikt nog två födelsedagsfester att gå på. Måste välja vilken jag ska gå på eftersom de är på helt olika sidor av stan.

Bild

Så här såg det ut i morse.

Bild

Hanna mätt och belåten med en efterrättskaffe

Bild

Här hände något roligt. Och om man inte annars skulle veta att jag jobbar för mycket är det bara att kolla på mina ögon. Trötta, eller??

Bild

det regnade aningen

BildBildBild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Lördag

  1. mamma skriver:

    värdens vakraste ögon tycer mamma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s