Eurocine

I fredags då jag hade ett möte på nordiska handelskammaren var de snälla nog och gav mig en inbjudan till den europeiska filmfestivalens premiär, som var i dag. Inbjudan var för två så tog med mig Hanna, en finsk tjej jag lite randomly träffade förra veckan. Det hela började med lite vin och snacks, så lite tal och så premiärfilmen, som i år var den Hollädnska filmen Kauwboy. (Förra året var premiärfilmen en finsk film, vet dock inte vilken). En riktigt trevlig kväll.

Bild 

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s