Jobb

Jag gör faktiskt inte så mycket annat än jobbar. Åker med taxi från ett möte till ett annat och ser på denna stad från taxifönstren. Och när jag inte gör det sitter jag i telefon mest hela tiden. Men det är okej. Jag gillar vad jag gör. Så inga problem.

Här om dagen hade jag ett möte med utsikt över mitt hus:

Bild

Bilden tagen från 36:e våningen. Huset jag bor i är de två likadana ”tornen” bakom den gråa fasaden. Jag bor i det vänstra tornet.

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s