svammel

Det är ganska mycket going on just nu så hinner inte blogga så mycket. Är tröttare än trött just nu. Fyra timmar sömn i natt och fyra långa möten i dag. Alla på olika sidor av Bogotá såklart. Får vara tacksam över att jag befinner mig i kaffets moderland.

Var på en skojig middag i går med min chef och några av hennes kompisar i går. Vi åkte linbana upp till Serro Monserrate, ett berg där man ser ut över heeela Bogotá. Fint, fint

Bild

EN liten del av Bogotá.

Bild

Jag var där!

Vi kom hem ganska sent och jag hade läkare i dag kl 6:30. Så uppstigningen var kl 5:30. Har ju altså inte känt mig helt 100 på siståne och gock och tog några prover. Fick i dag svaret att jag är frisk som en nötkärna förutom det faktum att jag har lite förhöjt blodtryck. Detta skyllde läkaren på att min kropp inte gillar att vara 2600 meter över havsytan och på stress. Han ba: ”ta det lungt” och jag ba ”eeh… den stressiga delen av min colombia vistelse har inte börjat än”.

Fick en liten panikattack då jag igår efter ett möte såg att jag hade 10 missade samtal från läkarstationen. Trodde att det var frågan om något akut. Det var dok inte fallet. De hade bara råddat något med mitt blodprov så var tvungen att gå och ta ett nytt.  

Nu ska jag göra mig klar för en middag jag ska på!

 

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s