Centro internacional

Här i Bogotá bor jag i ”Centro Internacional”. Mycket höga kontorsbyggnader runt omkring och också en del bostadshus. Byggnaden jag bor i heter Edificio Panorama och består av två torn, båda 23 våningar. Mellan tornen finns ett litet ”torg” var man kan hitta lite ett och varje. En frisör, en minimarket, en liten fruktaffär, en bank, och sex stycken olika caféer och restauranger. Bakom torget finns en park, och runt parken finns flera små affärer och caféer. Själva området är rätt så opersonligt, men annars finns det inte så mycket annat i just det här området, än höga byggnader, så det är rätt så praktiskt att ha saker och ting nära.

Bild

Lilla ”torget”. Affärerna och caféerna syns inte men där nere är de.

Bild

Från mitt vardagsrumsfönster ser man början av parken. Tog en promenad där i dag, men glömde ta bilder.

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s