Kvällen

Låt mig lite förklara det tidigare inlägget. Alltså, jag har en Colombiansk kompis som bor i Finland. Han hade skrivit åt några sina kompisar om att jag är i Colombia och tidigare i dag ringde en av dem till mig och ba ”Hej hej, jag är din kompis kompis. Jag ska träffa några kompisar nu, hänger du med?”. Ja, var ju såklart mitt svar. Vi var sju personer och drack några Colombianska öl på Bogotá Beer Company. och talade strunt. Tänk, här är jag i Colombia och har precis lärt känne ett gäng coola människor. Alla var trevliga, öppna och glada. Och det var liksom självklart för dem att jag var med. Kan det finnas något bättre än att få se världen och lära känna nya människor? Att få vara med om nya erfarenheter. Ja, det är meningen med livet. I alla fall för mej.

BildBildBild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s