Kärleken som försvann

Min och Bogotás kärleksrelation från fem år tillbaka har inte fortsatt på det sätt jag trodde. Kanske den gör det ännu, men just nu känner jag att jag har inget grepp om staden. Fast så är det ju med stora städer, det tar tid. Jag älskar förresten sora städer vilket är lustigt eftersom jag kommer från landet. Eller kanske är det just därför. Tycker om när det är mycket folk på gatorna och att det aldrig är riktigt tyst omkring en. Tycker inte alls om när det är helt tyst.

Annars så känns Bogotá lite mera som hemma än vad Lima gör. Jag menar på grund av vädret. Luften är frisk, det är ganska grönt, det regnar och blåser. Inte som i Lima där det är klibbigt och där luften alltid står still.

Bild

Den dominerande färgen i den här staden tycks vara rött tegel. Inte helt säker om jag gillar…

 

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s