Killers

 så jag satt på flyget i hopp om att ingen skulle komma och sitta bredvid mig, då en grupp människor rusande in i planet och så klart skulle en av dem sitta bredvid mig. Det var en äldre amerikansk, ganska tjock, gubbe som trängde sig in på fönsterplatsen. 

Gubben pratade myyycket. Frågade allt möjligt, och jag, som inte var skärskilt lycklig att bli avrbruten mitt i Life of Pi filmen, var ganska kort i mina svar. Bestämde mig i alla fall att fråga lite om hans resa och om han var på semester.

Gubbe: -Nej, jag reser med ett band

Jag: – Jaha, så ni har haft någon sorts konsert i Lima då, eller?

Gubbe: – Ja, det kan man säga

Jag: Så det är ett amerikanskt band du reser med? Är du själv med?

Gubbe: Ja, det är ett amerikanskt band, kanske du känner till THE KILLERS? Trummisen är min son.

Jag: Oj, va?, jaha, okej, Oj, eeh. Ja, dem känner jag nog till.

Och det visade sig att hela bandet var på planet och emot dem på flygfältet i Bogotá var många skrikande fans.

Jag kan väl knappast klassas som världens största the Killers fan, men visst har man många bra minnen till Mr. Brightside.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s