Chefen

Världens bästa chef, ja, det har nog jag. Hon är inte bara proffsig, duktig, klok, snygg, rolig, utan också så otroligt givmild och omtänksam. I dag kände jag mig lite trött och huvudvärkig och lite illamående så jag stannade här i lägenheten då hon åkte till en stor söndagsmarknad här i Bogotá. Efter flera timmar kom hon tillbaks och vad hade hon med sig? Jo en present till mig.

Bild

BildBild

Det var nämligen så att  redan då jag började jobba sade hon till mig att jag absolut måste skaffa mig en röd plåmbok, eftersom det lär hämta in mera pengar eller något sånt. Själv tror jag ju inte så mycket på såntdär, men sedan varje gång hon sett min plåmbok har hon sagt ”du måste köpa en röd plåmbok”. Eventuellt för att hon tycker att jag nog kommer att behöva mera pengar än vad finpro betalar mig som ”Lokalt anställd”, hehe. Nå, nu köpte Hon en åt mig. Och visst är den fin?? 

Bild

Här en bild på bossen själv.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s