Frisk

Ingen feber mer. På väg till jobbet och imorgon sticker jag till Bogotá för en hel månad. Har inte alls hunnit tänka på det och inte ett plagg är packat, men hinner ikväll. Bogotá ligger ju på norra halvklotet, till skillnad från Peru som ligger på södra, så vädret är aningen svalare. En annan skillnad är att det regnar ganska ofta i Bogotá, medan det i Lima aldrig regnar.

Bild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Frisk

  1. johanna skriver:

    Glad you feeling better! Lycka till, bon voyage, have fun, don’t do anything I wouldn’t do, and all that!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s