Besvikelsen

En sådan dag. På jobbet har vi så bråttom nu att jag ibland måste sluta ögonen och påminna mig själv om att andas. Men jag trivs verkligen. Tiden går så fort att det känns som om åtta timmar tar tio sekunder.

Gick till gamla lägenheten och städade lite i dag och så råkade jag gå förbi ett av mina favorit matställen: Tierra Santa, en arabisk restaurang som gör världens godaste falafel wraps. Köpte en to go och såg fraför mig hur jag skulle njuta av den hemma. Men så gick jag också förbi mitt manikyrställe, kollade på minda naglar och bestämde mig för att det definitivt var dags för en manikyr. Ställde påsen med wrapen på golvet och tror ni inte att den ännu är där!!! GUD vad besviken jag blev när jag kom hem nyss. Och nu är klockan redan 21.30 och manikyrstället har stängt. så dagens middag blir en banan och två mandariner. Suck suck.

Med följande bilder vill jag visa att hösten är på väg. Dimma. Och det blir värre. Snart ser man inte någonting i hela staden p.g.a. dimman. Lite spooky när en stad med 9 miljoner invånare är totalt i dimman. Tog dessa i morse, ett från mitt fönster, två på min gata och så ett av mitt hus också.Bild

BildBild

Bild

Men dock är det ännu full sol mitt på dagen. Bilden tagen vid ”parque Kennedy” här i Miraflores. Bild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s