Lördagen

En riktigt lyckad dag på stranden igår. Åkte alltså till min chef Heidis och hennes Man Morgans hus på stranden (som de hyrt över påsken). Åkte dit med Marika, finlands konsul, hennes pojkvän och hennes två barn. På plats var också Morgans föräldrar och några vänner.

Bild

Mitt resesällskap. Aurora, Ronnie och deras nya hundvalp Luna

Bild

Som sagt, Lima ligger i öken.

Bild

Framme!

Bild

Värdparet väntar

Bild

Här har vi tre Latino-Finlandeses. En finsk-peruan coh två Finsk-kubanska. Deras mödrar talar bara finska med dem och de vägrar för det mesta att tala finska tillbaka och talar mest spanska. Ibland säger de något på finska och då med en jättegullig accent. Jag talar tyvärr mest spanska med dem, fast jag borde tala finska. Men precis som de så talar även jag hellre spanska än finska.

Bild

Jag och Chefen

Bild

Jag och Marika

Bild

Fint hus

Bild

Heidis hund Lumi njuter av strandlivet

Bild

Så blev det mat. SÅ gott!!!

Bild

Mycket prat och skratt

Bild

Det var så stora vågor så vi bestämde oss för att gå till poolen. Och nej, vi är inte i Sahara. Bara Perú.

BildBildBildBildBildBildBild

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s