Kvällen

I går kväll var jag hembjuden till min kollega Tarja och hennes man Ashraf. Jag kallar nu alla som jobbar på ambassaden till mina kolleger även fast finpro och ambassaden inte är samma sak, men vi jobbar i samma utrymmen så på det sättet är vi kolleger. Det är så otroligt hur snälla och bra typer jag jobbar med. Alla är glada och öppna och gör faktiskt sitt allt för att jag ska trivas. Tarja och Ashraf bjöd på mycket vin och mat och många timmar av prat och skratt. Så fick jag också träffa deras hund Troy, the apple of their eye. Jag anmälde mig som frivillig hundvakt om det någon gång behövs. Innan Lima bodde T & A i Brasilien och innan det i Kairo.  Tyvärr blev det så mycket pratat att jag inte kom ihåg att ta så mycket bilder.

Bild

Bild

Nu ligger jag här med lite huvudvärk från allt vin och borde packa. Fick inte något packat igår. Skjuter upp flytten lite lite till.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s