Om att diska mm.

Jag slocknade klockan 20.30 igår och vaknade kl 8 i dag. Skönt att vara utvilad. Ikväll ska jag på middag till en kompis men nu på dagen borde jag flytta. Orkahh! Jag tror jag faktiskt skjuter på det tills imorgon. Skall packa allt i idag, men flyttar imorgon. Jo, så blir det nog bra. Har städat lite nu på morgonen och bl.a. diskat. Jag har aldrig sett en diskmaskin i Peru. Aldrig. Undrar om de alls finns här. Här diskar man med en liten svamp-trasa och diskmedlet är hårt som sten men mjuknar upp då det blir vått. Finns det diskborstar utanför norden, undrar jag? Dendär svamp-trasan är inte den behändigaste…

Bild

Bild

Japp, intressantare än såhär blev inte det här inlägget. Nu skall jag gå ut lite och sedan komma in och packa. Ciao!

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s