La Maquina

Kan ni fatta att jag i en nästan en månad bott mitt emot mitt favorit café här i Lima, La maquina, och inte gått in där en enda gång. Sist jag var här så hengade jag en hel del där, fast jag inte bodde så nära. Och nu flyttar jag ju bort från den här gatan. Så i dag var det då dags att gå på en kaffe där. Det var precis lika mysgt som jag kom ihåg. Fast det märks att det är påsk och att folk har emigrerat, rätt så tomt överallt.

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s