Vila

Snart är det långhelg. Bara två timmar kvar. Kroppen tycks alltid veta när vila är på kommande eftersom man alltid just innan ledigheten känner sig som mest utmattad. Igår var igen en dag då jag gick hemifrån kl 8.30 och var hemma igen kl. 00.30 på natten. Fast jag klagar ju inte. Jag längtar till att bara få ligga på soffan och kolla på någon dålig TV serie ikväll.

Här är det välidgt vanligt att folk åker bort till Påsken, på en minisemester. Men det gör inte jag. Jag skall flytta till min nya lägenhet, gå på en middagsbjudning, en fest och så skall jag åka till stranden. Program så det räcker.

Nu skall jag försöka pressa ut mina sista droppar av energi och få lite lite till jobb gjort.

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s