Dagen

Hälsningar från kontoret. Här sitter jag ensam och sliter. Måste jobba undan lite för imorgon har vi a) en jobbfest som börjar kl 14 och b) jag åker till stranden på eftermiddagen.

Har idag varit på en arbetslunch med ett av Perus största företag och ett finskt företag. Ett glas champagne, och två glas vin drack jag. Lite mosig känsla efter det. Och nu skall jag på en middag för jobbets del, var det säkert också blir en del alkohol. Två mål gratis mat idag. Whoop!

 Men nu ska jag gå hem till Finlands konsul och låna en ryggsäck. Har ingen och att åka tills tranden med en kappsäck är inte så praktiskt.

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s