Vad ska man skriva om?

Så går det sen. Till en början tyckte jag att jag hade massor att skriva om här på bloggen. Men nu har jag inget att komma med. Livet är livet var man än befinner sig. Vardag är vardag. Jag åker buss till jobbet, jobbarjobbarjobbarjobbar, tar bussen hem. Går till matbutiken. Träffar kanske en kompis eller två på kvällarna, om jag är duktig joggar jag, kollar lite på TV osv. Inget mer än det.

Bild

Bonusbild på mitt väldigt inspirerande skrivbord

Fast egentligen finns det ju hur mycket som helst att skriva om t.ex. Perú som land eller Lima som stad. Ska försöka göra det. Och så har jag ju spännande tider framför mig i.o.m. min ”förflyttning” till Colombia osv. Så visst finns det ju grejer att skriva om.  

Dagens kuriosa är att det pågor någon slags remppa här på ambassaden och tre finska byggubbar går omkring i sina blåa halare, lyssnar på suomiradio för fullt, ropar åt varandra på finska och borrar stup i kvarten. Så det känns verkligen som om man vore i Finland.

  

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s