I dag skulle jag egentligen ha varit bjuden att gå och se filmen Argo på någon gratisföreställning. Var på väg men tröttheten tog över. Att sätta mig i en biosalong var inte det minsta lockande, fast det skulle ha funnits gratis mat och dryck efter filmen. En annan gång. Måste dessutom jobba lite nu på kvällskvisten eftersom jag på fredag tänker sluta tidigt och åka till strandeeeen. Hösten/vintern är påväg så måste njuta av de sista sommarveckosluten.

I dag berättade min chef för mig att över 40 personer sökt mitt jobb. Jag blev både glad, stolt och lite rädd. ”Jag tror nog vi gjort rätt beslut” sade hon och log. Ja, det tror jag faktiskt med och jag tänker verkligen göra mitt allt för att bevisa det. Och jobb har vi så det räcker.

Förresten så meddelade chefen i dag på ett möte att ”Anna-stina åker til Colombia till en längre tid” så jag antar att det är officiellt nu då. Innan det ska jag hinna flytta här inom Lima också. Hektiska tider framför, men det passar bra. Jag trivs bäst då det händer mycket och hatar att stå still.

Bild

Stilla havet, Costa Verde, Lima, Perú

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s