Skriv på!

Hej svej, nu ska jag skriva om något som inte har med Peru eller Colombia eller Sydamerika att göra. Utan om Finland. Det är tragiskt och sorligt att Finland är ensamt nordiskt land som inte har en könsneutral äktenskapslag. Tragiskt att man i, annars moderna och utvecklade Finland, fortfarande gör skillnad på folk och folk. Vi är alla bara människor och alla ska kunna ha samma rättigheter. Så nu kan man skriva på medborgarinitiativet om en könsneutral äktenskapslag. Man kan göra det elektroniskt HÄR. Det som krävs är internet-bankkoder, eller något annat identifieringssätt. SKRIV PÅ!! Jag gjorde det nyss!

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s